torsdag 31 mars 2011

Inte min grej?

Ibland vill man utmana sig att göra något annat än vad man brukar. Men ibland när man ska göra något annat så inser man plötsligt varför man gör sin grej. Just nu försöker jag måla stilleben. Jag har alltid velat göra ett. Men det håller på att tråka ut mig. Kanske målar jag klart. Kanske blir det tom bra. Men jag vet inte. Det är nog bara inte min grej

2 kommentarer:

  1. Gå på känsla, det måste vara det bästa! Om stilleben inte är din grej, gör inte det. Du är ju så bra på det DU gör:)

    Jag tror om man gör något som man inte känner för, så blir det inte bra. Man har ingen motivation, och resultatet blir halvhjärtat. bla bla bla. Sorry, jag bara reflekterar lite hur jag själv kan känna när JAG gör saker som jag inte känner för. Det blir INTE BRA:)

    Ha en fin kväll, kram Helena

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen bra att utmana sig själv. Och jag håller med om att stilleben kan kännas trist. Det beror så otroligt mycket på motivet.

    Fina bilder från er gård förresten! Och tack för svaret om hur det är att på gård. När det är dags för oss ska vi försöka hitta nåt ställe, inte alltför långt från en busshållsplats. Och kanske inte börja med så mkt djur. Men jag drömmer ju om en häst... :) Har ni andra djur förutom kor?

    SvaraRadera