söndag 15 maj 2011

Vad tycks?

Herregud. Jag måste sova nu. Klockan är på tok för mycket!! Men jag har bara inte kunnat sluta måla (underbart!). Och det bidde visst en ny header. Omdömet är inte det bästa såhär mitt i natten så får se om jag behåller den när jag titta på den imorgon med piggare ögon. Och kanske att jag scannar om den lite. Men vad tycks?

6 kommentarer:

  1. Somrigt och fint! Gillar det! Fint att du valde orange på texten.

    SvaraRadera
  2. Riktigt snyggt!!
    Moster Y

    SvaraRadera
  3. Oooo! Superbt, Elin!Hur du har fått till ljuset i ögonen och ditt fantastiska hår! Och aaaah! Jag är inne på datorn så sällan, dina inlägg springer iväg! Och bry dig inte om att svara på mina kommentarer, om du nu samvetar över att svara folk =). Jag kommer inte hinna gå och kika, och jag skriver ju bara för din skull. Vill jag ha utbyte mailar jag =). Kramar!

    SvaraRadera
  4. Snygg header!

    /tausen

    SvaraRadera
  5. Åh, underbart att höra att den går hem! Nu har jag börjat vänja mig och är faktiskt också ganska nöjd. Ja, tills jag får för mig att måla något nytt :)

    Elin: Klart jag vill svara på dina kommentarer ändå när jag blir så himla glad av dem!! Fast det är ju skönt att höra att du inte tar illa upp av mitt slarv :)

    SvaraRadera