fredag 18 november 2011

Målat klart




Min första färdiga oljemålning! Jag är omåttligt stolt över mig själv! Och ja faktiskt är jag nöjd med mig själv för ovanlighetens skull. Jag överträffade mina förväntningar. Men som alltid ska jag ju bli bättre. Det är mitt ständiga måtto vad det verkar. Här nedan är också lite bilder på tavlan för varje gång jag målat. Oljemålning tar tid kan man lugnt säga men nu har jag lärt mig ett och annat...







8 kommentarer:

  1. Den är verkligen jättefin. Vilken blick! Klart du ska vara stolt.

    SvaraRadera
  2. Väldigt fin!!! Ögon är helt otroliga. Kul att få se processen...
    //Louise N.

    SvaraRadera
  3. Jösses vad du är duktig! Jättefint! / Sofie (Fia, klasskompis till din man på gymnasiet. Hittade din blogg via hans fb-sida för över ett år sedan och följer den sedan dess. Älskar ditt sätt att skriva och beskriva livet, stor igenkänningsfaktor...) Hälsa Magnus:-)

    SvaraRadera
  4. Åh Elin, verkligen jättefin! Den känns så ärlig och avskalad. Älskar den!

    SvaraRadera
  5. åh så fin den är! Tittade på den när jag var nere i rummet där den står häromdagen. Superfin verkligen! :D

    SvaraRadera
  6. Elin: Tack! Ja blicken blev jag väldigt nöjd med :)

    Louise N: Kul du tittat in! :) Tackar! Ja, själv tycker jag ju att det är spännande hur det går till när man målar så det är kul att dela med sig också :)

    Sofie: Kul du tycker det! Och vad roligt att du hängt kvar! :)Ja, jag hoppas folk känner igen sig och tycker om att läsa, annars är det ju bara jag som sitter här och är konstig ;) Magnus hälsar tillbaka!

    Britta: Och kanske lite...ehm... naken också ;) :) Härligt att den tilltalar!

    Pauline: Inte konstigt att det blir bra när man har en sådan suverän lärare! :)

    SvaraRadera
  7. Vad snyggt det blev! Är väldigt fascinerad över hur du har fått fram mjukheten i ditt porträtt. Man vill ju bara sträcka fram handen och känna på kindens lenhet.

    SvaraRadera
  8. Åh, wow, Elin... Så väldigt, väldigt sagolikt ljuvlig. Den är otroligt bra framställd, ljus och komposition, och du är så vacker så att man blir stum, och slagen, och förtrollad. Underbara fantastiska Elin!

    SvaraRadera