lördag 22 oktober 2011

Home Sweet Home


Tänka sig! Den blev klar trots allt! Men det går verkligen segt med orken nu. Orken med allting. Därför är denna bild ganska lik hur det också ser ut här hemma. Ja, minus att jag är en välputsad rödhårig hemmafrusdröm till utseendet. I det hänseendet är jag lika sunkig och som alltid. Men blir jag rik och smal en dag ska jag ha sådana där klänningar varje dag...

2 kommentarer:

  1. Äh, sunkighet är det bästa tillståndet! ;)

    Superfin! Jag gillar verkligen dina, vad ska man kalla dem? Situationsbilder? Fulla med härliga färger och detaljer och en punchline!

    Visst vore det fint att strutta runt i fina klänningar dagligen, fast jag kan ändå tycka att det skulle bli lite småkrystat underbara clara-idyllneurotiskt och nja.. det är ingen vardag för mig. Åh andra sidan om man vore rik och smal som du skriver skulle man väl inte bekymra sig för att smutsa ner klänningen med diskvatten! ;)


    Nää.. sunkighet, mjukisbrallor och chokladhull är grejen!

    SvaraRadera
  2. Härliga färger du använder! Har inte sett så mycket lila, rosa och grönt blandningar i dina bilder tidigare. Mattan som ligger ihopskrynklad få mig att tänka på häxan Amalia. Fnissade lite när jag såg ditt motiv, är du lite på krigsstigen syster? : )

    SvaraRadera