onsdag 24 augusti 2011

Orkar inte blogghetsa nu och känner mig ändå bara gnällspikig. Återkommer när inspirationen faller på. Kanske idag eller om några veckor. Vem vet! Lite mål och mening ska hittas på vägen är det tänkt...







3 kommentarer:

  1. Åh Elin, jag har också bloggtorka. Vad gör man?? FÖr bövlen, varför är jag inte nån superinspirerande supder-duper-människa som bara sprutar ut kreativa skapelser?

    Äh.. får väl dra på mjukisbyxorna och sitta i soffan i icke-nytvättat hår och ha ångest. Want join me? ;)

    SvaraRadera
  2. sv: Kul att du gillade "peppet" :)

    Vi måste ju såklart få vara gnällspikar och surmular ibland OCKSÅ ;) Ibland är världen dum helt enkelt.
    En kompis till mig gav mig tipset att slå allt vad man kan i en kudde. Den är så mjuk att det inte gör ont, och så är det så svårt att få in vettiga slag att det blir skitjobbigt. Tillslut börjar man skratta för att det är så löjligt liksom. Jag har aldrig testat det själv men kanske är värt det? (Så slipper jag skälla ut min sambo i onödan för saker som inte är hans fel, haha)

    SvaraRadera
  3. Britta: Jag vet inte vad jag gör!!! Men din plan låter strålande och jag hänger lugnt på. Stämmer genast in på båda kriterierna. Nej bloggandet får komma när lusten faller på den närmaste tiden helt enkelt :)

    Lovisa: Ja, det är klart jag ska få vara gnällig :) Annars överlever jag nog inte. Men det går ju inte över verkar det som!! Så jag får ge din kompis tips en chans för att skona min närhet ;)

    SvaraRadera