söndag 5 augusti 2012

Sista dagen på semestern. Varmt och soligt och vi packar förbereder vardagsliv. Nej jag gillar det inte alls...

2 kommentarer:

  1. Det känns alltid ångestladdat innan vardagen ska komma igång igen (så känner jag varje kväll, även o jag älskar mitt jobb) men sen efter ett tag blir det ju alltid bättre. Man anpassar sig i ekorrhjulet, haha :)

    Kul att du ska få en ateljé där hemma! Ser ut att kunna bli riktigt mysigt. Och du, det är INTE konstigt att ha eget rum. Här hemma har jag och sambon varsitt rum för eget skapande. Jag tror det är nyttigt, att få ha en egen vrå där kreativiteten kan flöda fritt eller där man bara vill vara ifred en stund. Man bor ju "på" varandra resten av tiden :)

    Kram och lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det känns faktiskt typ hundra gånger bättre nu när jag har kommit igång. För jag gillar ju vardag och rutiner också :)

      Jag har nu mer och mer förlikat mig med mitt rum och nu undrar jag hur jag ens klarade mig utan!? Så många gånger jag sagt att jag önskar det fanns något ställe dit jag bara kunde gå undan och vara ifred med mitt, och jag aldrig fattat att det var ett rum jag behövde. Jag sitter där i soffan nu och trivs. Underbart!

      Kram själv! Och tack! :)

      Radera